Pomembna je zmaga

Foto: Žurnal24 Prijateljstvo s Kobejem Bryantom ni bilo dovolj, da bi ostal Jezernik. (Foto: EP
Od sinov slovenskih mater je na pripravljalnih tekmah NBA v noči na soboto zaigral le Saša Vujačič, ki se je vrnil na parket po poškodbi. Proti Oklahomi sicer ni blestel, je pa zmagal.
Oglej si celoten članek
 

Liga NBA, pripravljalne tekme

NY Knicks : New Jersey Nets 110:111
Cleveland Cavaliers
: Washington Wizards 107:80
Chicago Bulls
: Milwaukee Bucks 112:104
San Antonio Spurs : Miami Heat 93:96
LA Lakers
: Oklahoma Thunder 105:94
LA Clippers : Denver Nuggets 92:106

Od za Slovence zanimivejših pripravljalnih tekem v NBA lahko izpostavimo le eno, in sicer obračun Oklahome Thunderja z LA Lakersi, na katerem se je na parket vrnil Saša Vujačič. Jezerniki so pričakovano slavili s 105:94, Mariborčan v rumeno-vijolični majici (golo naključje je, da imajo Lakersi prav takšne klubske barve kot mariborski nogometaši) pa je k zmagi svojega moštva prispeval tri točke. Da jih je dosegel, je na koš vrgel kar šestkrat, petkrat iz igre, zadel pa je tudi svoj edini prosti met. Ob tem je imel Vujačič še dva skoka, eno uspešno podajo in izgubljeno žogo, na parketu pa je preživel dobrih 22 minut. Pri Lakersih se je  s 24 točkami in osmimi skoki najbolj izkazal center Andrew Bynum. Kobe Bryant je igral le osem minut in zbral šest točk.

Še prelet ostalih tekem. New Jersey Netsi so za točko ugnali sosede iz New Yorka. Miami Heati so premagali San Antonio Spurse, Bullsi so v kozji, pardon, bikov rog ugnali Buckse, Cleveland je premagal Washington, Nuggetsi pa Clipperse.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.