Pogačar ganjen do solz ob voščilu članov ekipe Pogi Team

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar danes praznuje 26. rojstni dan.
Oglej si celoten članek

Aktualni prvi kolesar sveta in štirikratni zmagovalec tritedenskih dirk Tadej Pogačar (UAE Team Emirats) danes praznuje 26. rojstni dan.

Pred začetom svetovnega prvenstva v Zürichu, kjer bo zmagovalec letošnjega Gira oziroma Toura glavni favorit za zlato odličje na cestni dirki, so ga s prav posebnim voščilom razveselili mladi kolesarski upi iz ekipe POGI Team.

Legendarni kolesar Napovedal zmago Pogačarja: "Zanj imam samo en nasvet ..."

"Vse najboljše, Pogi," so mu družno zaželeli člani moštva, ki ga je najboljši slovenski kolesar ustanovil leta 2021.

Sledila so individualna voščila, kot so "na mnoge zmage", "na veliko hitrih kilometrov", "bodi še naprej tako kul", "da še naprej uživaš na kolesu", "da bi še naprej 'tresu' Vingegaarda" ter "veliko zdravja in sreče".

Tako je odgovoril Rogliča vprašali, ali bo dirkal zase ali bo pomagal Pogačarju ...
 
Pogačarja je njihova pozornost zelo razveselila. "Hvala, keri carji," jim je sporočil v zahvalo in dodal sklenjeni roki v obliki srca ter do solz ganjenega emotikona.

Foto: Instagram POGI Team

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.