Playstation pomagal do zmage

Foto: Žurnal24 Marco Amelia je sicer v drugem poskusu klonil, vendar je obranil prvi Ronaldinhe
Največje presenečenje 14. kola Serie A je bila gotovo prepričljiva zmaga Palerma proti Milanu. Nogometaši Palerma so se za dosego tega cilja poslužili prav posebne metode – Playstationa.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Milan na kolenih na Siciliji

Če ne veste, ponovimo potek dogodkov. V 27. minuti srečanja so imeli rdeče-črni z enajstmetrovko imenitno priložnost za vodstvo. Odgovornost je na svoja ramena prevzel kdo drug kot Ronaldinho, vendar mu je občasni italijanski reprezentant Marco Amelia prekrižal načrte in njegov poskus obranil. Zgrešen strel je napovedal zloveščo usodo Milančanov v drugem polčasu in poraz z 1:3.

"Neverjetno, ampak ko je Ronaldinho izvajal enajstmetrovko, sem se spomnil igrice na Playstationu, kjer sem mu jo obranil že stokrat. V realnosti je bilo vse identično. Njegovi gibi so bili enaki, zato sem zaustavil žogo," je dejal Amelia. V 83. minuti bi mu skoraj uspel drugi podvig, ko je imel lasati Brazilec popravni izpit. Amelia je bil vnovič zelo blizu žoge, a je ta zaradi močnega strela kljub vsemu odpotovala v mrežo. Vendar to takrat ni bilo več pomembno, saj je roza ekipa že vodila s 3:0.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.