Pittsburgh po kazenskih strelih

Foto: Žurnal24 En zadetek za Pittsburgh je prispeval tudi Tyler Kennedy. (Foto: Reuters)
V ligi NHL je bilo najbolj napeto v Pittsburghu, kjer so domači Pingvini Toronto ugnali po kazenskih strelih. Dva gola je prispeval Sidney Crosby. Philadelphia New Jersey premagala s 5:1.
Oglej si celoten članek

Na vzhodu na vrhu atlantske skupine boj za prvo mesto nadaljujeta Pittsburgh in New Jersey. Ponoči je Pittsburgh povedel za dve točki, potem ko je bil v dvoboju s Torontom spretnejši pri izvajanju kazenskih strelov. Eden ključnih igralcev pri domačih je bil spet Sidney Crosby z dvema goloma. New Jersey pa si je privoščil spodrsljaj na gostovanju pri Philadelphii (5:1), ki je naredila pomemben korak h končnici.

Spodrsljaj si je ponoči privoščil tudi Chicago, vodilna ekipa centralne skupine, ki je doma z 2:4 izgubil proti zadnji ekipi iz skupine Columbusu z 2:4. Kljub temu to ne spremeni dejstva, da ima Chicago končnico praktično zagotovljeno, Columbus pa je na predzadnjem mestu zahodne konference brez možnosti. Pri Columbusu je z dvema goloma in podajo izstopal Jakub Voraček.

Liga NHL:

Pittsburgh Penguins
: Toronto Maple Leafs  5:4*
Washington Capitals : Calgary Flames       3:5
St. Louis Blues : Edmonton Oilers          2:1
Philadelphia Flyers : New Jersey Devils    5:1
Chicago Blackhawks : Columbus Blue Jackets 2:4
San Jose Sharks : Colorado Avalanche       4:3

*po kazenskih strelih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.