Petrović potegnil novinarje

Foto: Žurnal24 Aleksandar Petrović ima očitno "dvojnika", ki se izdaja zanj.
Verjetno Aleksandrov Petrovićev na Hrvaškem ni toliko kot pri nas Janezov Novakov, zagotovo pa jih je kar nekaj. In od tod izvirajo korenine potegavščine, ki si jo je privoščil eden od njih.
Oglej si celoten članek

Mnogi hrvaški mediji so prejeli elektronsko pošto, z naslova aleksandar.petrovic5@gmail.com, v kateri pošiljatelj sporoča, da odstopa s trenerskega položaja zadrskega kluba. Stvar je bila tudi precej logična po porazu zadrskega kluba v Podgorici v ligi NLB in ob dejstvu, da je klubski tekoči račun blokiran. Nekaj minut kasneje pa je z istega naslova prišla pošta, v kateri je pošiljatelj sporočil: "Pozdrav, vseeno ostajam trener Zadra.“

Novinarjem in tudi vsem ostalim je postalo jasno, da gre za neslano šalo. Še najmanj je bilo glede tega do smeha vodstvu zadrskega kluba, ki je prek predsednika Kristijana Magaša naznanilo, da bo neznano osebo prijavilo za to pristojnim organom. Trdno torej drži: Aco Petrović je še naprej trener Zadra. Aleksandar je sicer brat tragično preminulega Dražena Petrovića, pred trenersko kariero, med katero je deloval v Ciboni, hrvaški reprezentanci in Španiji, v zadnjih sezonah  pa se je ustalil v Zadru, je bil tudi sam odličen košarkar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.