Petra ostaja v bolnišnici

Foto: Žurnal24
Slovenska junakinja olimpijskih iger v Vancouvru Petra Majdič bo kljub predhodnim spodbudnim poročilom ostala v bolnišnici in se še ne bo vrnila v olimpijsko vas.
Oglej si celoten članek

Čeprav je sprva že kazalo, da se bo slovenska tekaška šampionka Petra Majdič že v petek lahko iz bolnišnice v Vancouvru vrnila v olimpijsko vas v Whistlerju, za zdaj še ostaja v bolnišnici, je potrdil tiskovni ataše olimpijske delegacije Brane Dmitrovič. Z Majdičevo sta v bolnišnici tudi njen trener Ivan Hudač in zdravnik Miloš Kapko. Tudi trener Hudač je v telefonskem pogovoru potrdil, da za zdaj Petra še ne bo zapustila bolnišnice, drugih informacij pa ne more razkriti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.