Petra bo tekla v ritmu Dan D

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V slovensko olimpijsko mesto v Ljubljani v sredo prihaja novomeška zasedba Dan D, na sporedu pa bo nastop Petre Majdič in drugih naših tekačic.
Oglej si celoten članek

V Slovenskih olimpijskih mestih v Ljubljani in Mariboru za sredo pripravljajo prenos teka na smučeh naše šampionke Petre Majdič na velikem platnu. Kvalifikacije bodo na sporedu ob 19.15, finale pa ob 21.30. Dogajanje na ljubljanskem Prešernovem trgu bo popestril tudi brezplačni koncert skupine Dan D.

Pestro dogajanje s prenosi tekmovanj, koncerti, pogovori s športniki ter aktivnostmi in tekmovanji za obiskovalce na Prešernovem trgu v Ljubljani in Snežnem stadionu pod Pohorjem bo s prenosom teka na smučeh verjetno dosegel enega izmed vrhuncev tokratnih zimskih olimpijskih iger za Slovenijo.

Aktivnosti, ki potekajo v Slovenskih olimpijskih mestih, lahko spremljate na spletnih straneh Slovenskega olimpijskega komiteja in tudi na straneh družabnih omrežij Facebook in Twitter.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.