Petelinjenje virtuozov

Foto: Žurnal24 V finalu SP so imeli močnejše živce Nikola Karabatić in soigralci.
Na finalni tekmi SP v rokometu med domačo Hrvaško in Francijo je bilo kar nekaj iskric tudi med prvima zvezdnikoma moštev Ivanom Balićem in Nikolo Karabatićem.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Balić zavrnil medaljo

Na nedeljskem finalu SP v rokometu med Hrvaško in Francijo se je večkrat zaiskrilo, med drugim tudi med Ivanom Balićem in Nikolo Karabatićem . Potem ko je Francoz Balića pri posredovanju v obrambi z roko zadel v vrat, so prvemu zvezdniku Hrvatov popustili živci in dobesedno (!) na milimetrski razdalji je galskemu petelinu povedal nekaj krepkih. Soigralci so ju spravili narazen, zadeva pa bi se kaj lahko končala tudi drugače.



Med obema organizatorjema igre je že nekaj časa potekala medijska bitka. Jabolko spora je bilo Karabatićevo vedenje, saj naj bi Francoz v napadu odigraval prekrške, v obrambi pa naj bi igral umazano. Balić je nekoč dejal, da bo prenehal igrati rokomet, ko ga bo zaustavil Karabatić, ta pa je na to odvrnil le, da se je Hrvat gotovo šalil. "Vedel sem, da se bodo Hrvati osredotočili name in da bodo prek mene poskušali streljati na gol. Dovolj sem pameten, da se nisem pustil izzvati na tak način," je Balićevo potezo pospremil Karabatić.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.