Partizan občutil Denverjevo moč

Foto: Žurnal24 Anthony je za Nuggets odigral sedem sezon. Prav v vsaki je imel povprečje točk p
Košarkarji Partizana, ki se mudijo v ZDA, so na svoji koži občutili razliko med NBA in Evropo. Košarkarji Denverja so jih premagali kar za 32 točk. Carmelo Anthony jih je prispeval 17.
Oglej si celoten članek

Beograjski Partizan, ki križari po ZDA, je doživel poraz. Črno-bele je s 102:70 ugnal Denver. Ekipa Nuggets je v svojem Pepsi Centru igrala prvič po lanskem finalu zahodne konference, ko so jo izločili Jezerniki. Za zmagovalce je največ točk dosegel Carmelo Anhtony, in sicer 17, najbolj dejavno pa sta mu pomagala Arron Afflal s 15 in Nene z 12 točkami. Pri Partizanu, ki je imel met iz igre le 31 %, je bil strelsko najbolj razgret Aleksandar Marić s 16  točkami in kar 21 skoki. Aleksander Rašić je dodal 11 točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.