Ozdraveli Osim

Foto: Žurnal24 Ivica Osim je s svojimi izjavami presenetil bosansko športno javnost. (Foto: AFP
Sloviti trener Ivica Osim, ki je Japonskem postal prava legenda, si je opomogel po možganski kapi, ki ga je zadela pred letom dni. Vrnil se je na Japonsko, vendar ne na trenersko klop.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Osim doživel možgansko kap
Osim zapustil intenzivno nego
Osim zapustil bolnišnico

Ivica Osim, sloviti trener, ki je nazadnje delal na Japonskem, si je opomogel po možganski kapi, ki ga je zadela pred približno letom dni. Zaradi omenjenih zdravstvenih težav je bil nekaj časa celo v komi. 67-letni strokovnjak je dejal, da bi bil povratek k trenerskemu delu veliko tveganje: "Želim se vrniti na trenersko klop, vendar se zdravniki s tem ne bi strinjali. To bi bilo preveliko tveganje zame in mojo družino," je povedal Osim, potem ko se je vrnil na Japonsko, da bi se posvetoval z zdravniki: "Lepo je biti spet zdrav. Poleg tega sem vesel, da sem spet na Japonskem, ki sem jo pogrešal." Osim ima v deželi vzhajajočega sonca kultni status, Japonci so navdušeni tako nad njegovim delom kot smislom za humor. Pred njegovim prihodom se je v medijih ugibalo, da naj bi postal trener prvoligaša Consadole Sapporo .
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.