Ovečkin podal in se poškodoval

Foto: Žurnal24 Alex Ovečkin je s poškodbo nakopal skrbi svojemu trenerju. (Foto: EPA)
V ligi NHL je tokrat Anže Kopitar počival, odigranih pa je bilo nekaj drugih zanimivih dvobojev. Prvaki iz Pittsburgha so ugnali New York Rangers s 5:2. Alex Ovečkin se je poškodoval.
Oglej si celoten članek

Sidney Crosby je prispeval dva gola in podajo, ki so pomenili njegovih osem točk v zadnjih dveh tekmah. Vratar Marc-Andre Fleury pa je zaustavil 29 od 31 strelov za peto zaporedno zmago svojega moštva.

Washington je slavil nad Carolino s 3:2. Kapljo pelina k zmagi pomeni poškodba kolena Alexa Ovečkina, prvega strelca ekipe (18 golov, 30 točk), ki pa je v moštvu tudi prvi po izključitvah, do zdaj jih je zbral že 44. "Vsakokrat, ko se Alex poškoduje, sem zaskrbljen. Ne vem, koliko časa bo odsoten. Če sploh bo," je dejal trener Bruce Boudreau.

Nicklas Backstrom je nadomestil njegov delež in dosegel dva zadetka, pri enem mu je podal prav Ovečkin. To je bila tretja zaporedna zmaga Washingtona, ki je na 22 od 27 letošnjih tekem osvojil vsaj točko.

 

Liga NHL, tekme 30. 11.:

Columbus Blue Jackets
: St. Louis Blues 5:2
New York Rangers : Pittsburgh Penguins 2:5
Carolina Hurricanes : Washington Capitals 2:3
Toronto Maple Leafs : Buffalo Sabres 0:3
Atlanta Thrashers : Florida Panthers 4:3
Detroit Red Wings : Dallas Stars 4:1
Tampa Bay Lightning : Colorado Avalanche 0:3
Nashville Predators : Calgary Flames 0:5

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.