Osem golov Columbusa

Foto: Žurnal24 Columbus je Chicago premagal kar z 8:3. (Foto: EPA)
Moštvo Los Angeles Kings je izgubilo proti St. Louisu z 1:3, Anže Kopitar pa ob petih strelih ni dosegel zadetka. Columbus je proti Chicagu dosegel kar osem zadetkov.
Oglej si celoten članek

V St. Louisu, ki je s 3:1 premagal Kopitarjeve Kralje, je T.J. Oshie dosegel svoj prvi gol v zadnjih desetih tekmah, med strelce pa sta se vpisala tudi B.J. Crombeen in Paul Kariya. Vratar Chris Mason je za domače ustavil 30 strelov, v svojo mrežo pa je spustil le strel Dustina Browna. Slovenec Kopitar je znova dobro igral, kar petkrat prišel do strela na gol gostiteljev, a Masona mu ni uspelo ukaniti.

San Jose je s 3:0 premagal Dallas, Jevgenij Nabokov pa je za 50. tekmo brez prejetega gola ustavil 27 strelov. Morski psi so se s to zmago povzpeli nazaj na vrh zahodne konference. Branilca Dan Boyle in Rob Blake sta dosegla gole z igralcem več na ledu.

 

Liga NHL:

New Jersey Devils : New York Rangers       3:4*
Carolina Hurricanes : Washington Capitals  3:2*
Nashville Predators : Phoenix Coyotes      4:3*
Boston Bruins : Tampa Bay Lightning        3:5
New York Islanders : Calgary Flames        3:2
Philadelphia Flyers : Minnesota Wild       3:4**
Atlanta Thrashers : Toronto Maple Leafs    1:2**
Columbus Blue Jackets : Chicago Blackhawks 8:3
Montreal Canadiens : Florida Panthers      4:1
St. Louis Blues : Los Angeles Kings        3:1
(Anže Kopitar 5 strelov na gol)
San Jose Sharks : Dallas Stars             3:0

* po kazenskih strelih
** po podaljšku

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.