Ose grejo na pivo

Foto: Žurnal24 Celjani in Velenjčani bodo merili moči že v polfinalu.
Znan je žreb zaključnega turnirja pokala Slovenije v rokometu. Celjani se bodo pomerili z Velenjčani, branilci lovorike iz Kopra pa z vodilnim moštvom 1. B-lige iz Maribora.
Oglej si celoten članek
 

Pokal Slovenija (M)

Sobota, 18. aprila:
15.00 Cimos - K. P. Maribor
17.45 Celje P. L. - Gorenje

Nedelja, 19. aprila:

15.00 tekma za 3. mesto
17.45 finale

Na sedežu Rokometne zveze Slovenije (RZS) v Ljubljani so izžrebali polfinalna para moškega zaključnega turnirja za pokal Slovenije, ki bo 18. in 19. aprila v koprski dvorani Bonifika. Polfinalna para sta Cimos Koper : Klima Petek Maribor in Celje Pivovarna Laško : Gorenje Velenje. Na dosedanjih tekmovanjih so največ uspeha imeli rokometaši Celja Pivovarne Laško, ki so osvojili 13 pokalnih naslovov, po enkrat pa so zmagali igralci Prul 67, Gorenja, Gold Cluba in koprskega Cimosa. V Kopru bo prvo mesto branila domača zasedba, skupaj z Gorenjem vodilna ekipa MIK 1. lige.

Primorci bodo imeli do finala precej lažjo pot od svojih dveh tekmecev z vrha prvoligaške razpredelnice, čeprav Maribor zagotovo ni naivna ekipa. Nasprotno, v svojih vrstah ima obilico izkušenih, prvoligaških igralcev, kot so Rok Ivančič, Gašper Martinc in Davorin Planinc, ter nadarjenih mladcev, na primer Simona Razgorja, Roka Jelovčana, Dušana Čelica in Miha Pučnika. Trener Mariborčanov je Bojan Čotar, njegov pomočnik pa Uroš Šerbec. Njuni varovanci imajo v 16 kolih 1. B-lige le en poraz, napredovanja pa jim praktično ne more vzeti nihče več.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.