Olimpijska prvakinja menja službo: "Se vidimo v naslednji sezoni"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ruska smučarska tekačica je na domiseln način napovedala začasno slovo od tekmovališč.
Oglej si celoten članek

Ruska smučarska tekačica Veronika Stepanova, olimpijska prvakinja v štafeti na 4 x 5 km v Pekingu (2022), se zaradi rojstva otroka za eno sezono umika iz svetovnega pokala.

"Začasno se selim v novo službo in se pomikam naproti največjemu zlatu v mojem življenju - pripravljam se, da postanem mama," je pred nekaj tedni na Instagramu sporočila elitna tekačica. "Se vidimo na stezah v olimpijski sezoni 2025/2026," je zapisala 23-letnica.

Foto: Instagram Stepanova

Ob tem se seveda poraja vprašanje, kakšni bodo glede na vojno stanje v Ukrajini pogoji za nastop ruskih športnikov na olimpijskih igrah, ki jih bosta čez dve leti gostila Milano in Cortina d'Ampezzo.

Triindvajsetlenica je kot članica ruske tekaške reprezentance osvojila zlato medaljo v štafeti na 4 x 5 km na OI v Pekingu. Ko je švedski novinar Tomás Pettersson izrazil sum, da naj bi si Rusinje pomagale z nedovoljeno mažo za smuči, mu je Stepanova prek družbenih omrežij sporočila: "Thomas ima tako dober vonj, da z velike razdalje zavoha mažo, tudi če je ni. Imam predlog. Zakaj ne zahtevaš, naj mi pregledajo še spodnje perilo, če slučajno skrivam motor?"


dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.