NY Rangers zmagali še sedmič zapored

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V ligi NHL so ponoči imeli zelo natrpan predbožični spored tekem. Na sporedu je bilo kar 11 tekem.
Oglej si celoten članek

Moštvo New York Rangers so z zmago 4:2 doma proti Washington Capitals zmagoviti niz zmag podaljšali na sedem. Moštvo Boston Bruins je bilo prav tako uspešno na domačem ledu, ko je s 5:3 odpravilo Nashville Predators, Toronto Maple Leafs pa so v gosteh s 4:0 ugnali Dallas Stars. V gosteh je bilo uspešno še eno kanadsko moštvo. Montreal Canadiens so s 3:1 premagali New York Islanders, Carolina Hurricanes pa so odpor New Jersey Devils strli šele po kazenskih strelih z 2:1.

 

Minnesota Wild je doživela visok poraz na domačem ledu, ko je zmago s 5:2 slavilo moštvo Philadelphia Flyers. Detroit Red Wings so bili s 6:3 na domačem ledu boljši od Buffalo Sabres, ekipa Tampa Bay Lightning je bila prav tako uspešna doma, ko je s 4:3 odpravila Pittsburgh Penguins. Visoke zmage se je veselilo moštvo Colorado Avalanche, ki je s 5:0 premagalo St. Louis Blues. V gosteh sta bili uspešni še dve moštvi. Ekipa Winnipeg Jets je s 5:1 premagala Chicago Blackhawks, Arizona Coyotes pa so bili s 5:1 boljši od Edmonton Oilers.

Aktualni prvaki lige NHL moštvo Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja so že na božičnem premoru. Naslednjo tekmo bodo odigrali šele v noči na nedeljo po slovenskem času, ko bodo gostili morske pse iz San Joseja.

Liga NHL, izidi:

Boston Bruins : Nashville Predators 5:3
Dallas Stars : Toronto Maple Leafs 0:4
New York Islanders : Montreal Canadiens 1:3
New Jersey Devils : Carolina Hurricanes 1:2**
New York Rangers : Washington Capitals 4:2
Minnesota Wild : Philadelphia Flyers 2:5
Detroit Red Wings : Buffalo Sabres 6:3
Tampa Bay Lightning : Pittsburgh Penguins 4:3
Colorado Avalanche : St. Louis Blues 5:0
Edmonton Oilers : Arizona Coyotes 1:5
Chicago Blackhawks : Winnipeg Jets 1:5

** - po kazenskih strelih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.