Nove kazni za Maribor in Olimpijo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Pri vodilnih dveh klubih najmočnejše slovenske lige bodo znova odšteli nekaj tisočakov zaradi vedenja navijačev.
Oglej si celoten članek

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj je izrekel kazni po 33. krogu Prve lige Telekom Slovenije, to pa pomeni, da bodo Ljubljančani zaradi nešportnega obnašanja navijačev morali odšteti 5450 evrov, Mariborčani pa 4900 evrov.

Kaznovan je tudi Zavrč, ki bo zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev moral odšteti 400 evrov, Koper zaradi enakega vzroka 800 evrov, Olimpija pa bo zaradi petih rumenih kartonov svojih igralcev ob dodatnih 300 evrov.

Olimpija je brez 5450 evrov ostala zaradi vedenja navijačev, ki so na velikem derbiju žaljivo skandirali nasprotni ekipi in njenim navijačem. Ob tem so večkrat prižigali bakle na tribuni in uničili več stolov, dva kosa pirotehnike so odvrgli neposredno za gol, na igralno površino so odvrgli papirne role, disciplinski sodnik pa je upošteval še predkaznovanost. Zaradi enakih vzrokov je Maribor ostal brez 4900 evrov.

V 34. krogu so bile kazni manjše. Rogelj je Olimpijo kaznoval še z 850 evri, Marko Jurina, igralec Kopra, pa bo zaradi izključitve, na hladnem ostal tri tekme.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:23 13. Maj 2016.

    Kdaj misli tale kljukec kaznovati Koper zaradi strahotne varnostne napake , ker ni na glavni tribuni naredil varnostne cone po …

  • 20:09 13. Maj 2016.

    nadaljevanje Ž: Ko sem oa jaz iskal pomoč dveh Želv zaradi odstranitve dveh , ki nista imela karti za tribuno …

  • 20:05 13. Maj 2016.

    Rogelj očitno ni gledal tekme al je pa zagrižen ŠTAJERC , kajti če je katera skupina zaslužila DRASTIČNO KAZEN tam …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.