Neporaženi boksarski prvak se je zgrudil in umrl sredi ringa

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Nemški borec turških korenin (38) je umrl za posledicami srčnega infarkta.
Oglej si celoten članek

Neporaženi boksar Musa Askan Yamak (8-0) je umrl sredi sobotnega dvoboja z ugandskim veteranom Hamto Wandero v bližini Münchna.

Osemintridesetletni borec je v drugi rundi prejel močan udarec s strani svojega nasprotnika, a vseeno zdržal do zvonca, nato pa se je ob začetku tretje runde nenadoma zgrudil sredi ringa.

Potem ko je bil na licu mesta deležen prve pomoči, so ga prepeljali v bližnjo bolnišnico, kjer pa mu žal ni bilo več pomoči.

Foto: Print Screen

Yamak je bil evropski in azijski prvak v poltežki kategoriji, imel je tudi pasove WBF in GBU. To je bil šele njegov deveti profesionalni dvoboj v karieri, vseh osem zmag je dosegel v nokavtom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:02 20. Maj 2022.

    Saj ni bil cpljen, ne?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.