Nekdanji slovenski reprezentant prihaja domov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski napadalec Tim Matavž se vrača tja, kjer je začel svojo nogometno pot.
Oglej si celoten članek

Nekdanji slovenski reprezentančni napadalec Tim Matavž se po 17 letih vrača k matičnemu klubu Gorica. Petintridesetletni napadalec bo tako v klubu, v katerem je naredil prve nogometne korake, končal svojo kariero, poroča spletni portal Nogomania.

Kaj se dogaja? Hud incident v zakulisju tekme med Slovenijo in Portugalsko

Matavž je v minuli sezoni igral za hrvaškega prvoligaša Gorica, za katerega je na 39 tekmah dosegel pet zadetkov. Največji pečat je pustil na Nizozemskem, kjer je branil barve Groningena, Emmna, PSV in Vitesseja. Ob tem pa je igral še za Augsburg, Nürnberg, Genoo, Al Wahdo, Bursaspor in Omonio.

Za slovensko reprezentanco je odigral 39 tekem in dosegel 11 zadetkov.

Gorica je sicer v minuli sezoni v drugi slovenski nogometni ligi zasedla četrto mesto.

Sprejem Zbrani na Kongresnem trgu, nogometaši stopili pred navijače Po uspehu Bivši selektor: Slovenija je prikazala več od pričakovanega

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.