Najhitreje začela Ricciardo in Räikkönen

Foto: Epa Daniel Ricciardo je bil najboljši na prvem treningu, na drugem ni bil v ospredju.
Foto: Epa Daniel Ricciardo je bil najboljši na prvem treningu, na drugem ni bil v ospredju.
Dirkači formule 1 so se preizkusili na prvih dveh treningih pred VN Bahrajna.
Oglej si celoten članek

Dirkač ekipe Red Bull Avstralec Daniel Ricciardo je na prvem treningu v Sakhirju pred nedeljsko veliko nagrado Bahrajna postavil najhitrejši čas. Drugi je bil Finec Valtteri Bottas v Mercedesu, tretji pa rojak slednjega Kimi Räikkönen (Ferrari). Vodilni v skupnem seštevku Nemec Sebastian Vettel (Ferrari) je bil na prvem treningu četrti. Branilec naslova svetovnega prvaka Lewis Hamilton (Mercedes) je bil na prvem treningu peti.

Formula 1 Ferrari in Mercedes proti reformi

Räikkönen (Ferrari) je bil najhitrejši na drugem treningu. Drugi čas drugega treninga je odvozil Vettel (Ferrari). Oba sta bila približno pol sekunde hitrejša od obeh Mercedesov, Bottasa in Hamiltona.

V soboto bo na sporedu še en trening, kvalifikacije pa se bodo začele ob 17. uri.

Vrnitev deklet V Monaku nasprotujejo odločitvi vodilnih mož F1

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.