Naj spodrsljaji in smešnice angleške lige

Foto: Žurnal24 Alex Ferguson še zdaleč ni vedno smrtno resen gospod.
Novinarski kolegi z Otoka so pripravili serijo zanimivih pripetljajev z nogometnih igrišč: oglejte si najbolj sramotne zapravljene priložnosti, navijaške frike, robantenja trenerjev in še kaj.
Oglej si celoten članek

Angleški novinarji veljajo za pikre, a tudi kakovostne. V oddaji o zadnji sezone njihove Premier league so secirali tekme in izbrskali kopico zanimivosti. V spodnjem videu si najprej oglejte nekaj priložnosti, ki jih je težje zapraviti kot pa zadeti, nato pa še vrsto zabavnih prizorov z angleških travnikov. Vas zanima, česa se boji Alex Ferguson, ali kako se da moškemu v ženski opravi avtogram kar s klopi za rezervne igralce? Več v videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.