Naj deset boljših nogometnih polovic

Foto: Žurnal24 Luciana Salazar je v konkurenci še 99 nogometnih lepotičk splezala le na 98. mes Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Britanski tabloid Nutts se je pozabaval z ženami in dekleti nogometašev ter jih razvrstil v nekakšno lestvico. Laskavi naslov je osvojila Abigail Clancy, dekle Petra Croucha.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Nives Celzijus: Lepotna kraljica Bundeslige

Veste, kako so videti boljše polovice Lionela Messija , Thea Walcotta ali Samirja Nasrija ? Če je vaš odgovor negativen, potem je čas, da si spočijete oči na seznamu sto najbolj seksi deklet in žena svetovnega nogometa. Če upoštevate, da so Britanci, seznam je namreč sestavil tabloid Nutts, malo muhasti, potem vas verjetno ne bo presenetilo, da so lepše polovice nebritanskih nogometašev potisnjene v ozadje oziroma na rep stoterice. Na primer Luciana Salazar , dekle Lea Messija, ali Raica Olivera , boljša polovica Ronalda , seveda Corinthiansovega. V galeriji si oglejte, katere boginje lepote so Britanci uvrstili med najboljših deset, v videih pa, katere so "spregledali".

Raica Olivera , spremljevalka brazilskega Ronalda, se je na lestvici uvrstila na 94. mesto. Presodite, ali bi si zaslužila več.



Kakájeva žena Caroline Celico se je uvrstila na 70. mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.