Mršav remi

Foto: Žurnal24 interblock_primorje_main_bot
Na tekmi, ki je bila pred tedni odpovedana zaradi premočne burje, sta se pomerila ajdovsko Primorje in ptujska Drava. Nekaj sto gledalcev v Ajdovščini ni videlo zadetkov.
Oglej si celoten članek

Na zaostali tekmi PrveLige Telekom Slovenije sta se v Ajdovščini pomerila Primorje in Drava. Tekma se je končala brez zadetkov v mreži Danisa Baloha in Tomaža Murka. Domači strateg Pavel Pinni se je tudi tokrat odločil za določene spremembe na igralnih mestih, ki pa vseeno niso prinesle napredka v igri.

 Ajdovci so spet igrali slabo, nepovezano in z mnogo začetniških napak, medtem ko so bili gostje, vsaj v prvem delu, veliko bolj konkretni. Že v 20. sekundi tekme je Ogu streljal čez gol, isti igralec pa je nato iz bližine zadel še vratnico. Tudi Marko Drevenšek je bil blizu zadetku, edini pravi napadalec v gostujoči vrsti Semler pa je zgrešil pravzaprav nemogoče. V drugem delu so se ptujčani zaprli, napadi rdeče-črnih pa so bili jalovi. Poskusi Edina Šaranovića in Igorja Krstiča niso obrodili sadov. Po 12 kolih je sicer na vrhu Maribor, ki je zbral 25 točk, druga je Nafta z dvema manj, tretje pa Domžale z 19 točkami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.