Mreže tresejo od Nemčije do Kitajske

Foto: Reuters Milivoje Novaković je proti Hannovru dosegel svoj šesti gol v sezoni. (Foto: Reu

Your browser doesn’t support HTML5 video

Za slovenskimi nogometaši v tujini je soliden konec tedna. Gole so zabili Milivoje Novaković, Nejc Pečnik in Matej Mavrič in tudi Aleksandar Rodić na Kitajskem. Rdeča kartona za Šišića in Cesarja.
Oglej si celoten članek

V Bundesligi je Köln na gostovanju premagal Hannover s 4:1. Milivoje Novaković je zabil gol z enajstmetrovke in bil zamenjan v 86. minuti, Mišo Brečko pa je odigral vse srečanje. Bochum je doživel domači poraz z Eintracttom 1:2, Zlatko Dedić je v igro vstopil v 62. minuti.

Robert Koren je zaradi poškodbe mečne mišice izpustil remi WBA pri Readingu (1:1) v drugi angleški ligi.

Agonija Udineseja se nadaljuje kot redno luknjanje mreže Samirja Handanovića v njihovih vratih. Tokrat mu jih je Fiorentina v Firencah zabila štiri (4:1), enega tudi iz skoraj 30 metrov. Videmčani ostajajo na zadnjem mestu, ki še zagotavlja obstanek v ligi, od Serie B pa jih trenutno ločijo vsega štiri točke.

Boštjan Cesar je z Grenoblom že nekaj časa v brezizhodnem položaju na dnu lestvice, poraz pri Lyonu (0:2) pa je začinil še z rdečim kartonom, ko se je v 76. minuti živčno odzval na prekršek Edersona. Valter Birsa v majici Auxerra igra v ponedeljek.

Rdeči karton je dobil tudi Mirnes Šišić, ki je moral v dresu Giannine z igrišča v 70. minuti, potem ko je dobil drugi rumeni karton. Malo barvitejši konec tedna je za Nejcem Pečnikom, ki je zadel ob porazu Nacionala pri Vitorii Setubal (1:2). Strelec je bil tudi branilec Matej Mavrič, ki je dosegel edini gol za Koblenz pri porazu svojega moštva proti Duisburgu (1:4). Mrežo je zatresel tudi Aleksandar Rodić za kitajski Qingdao Jonoon proti moštvu Tianjin Tedo – bilo je 1:1.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.