Morski psi ne poznajo poraza

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Onstran Atlantika je bilo nočno dogajanje v znamenju hokeja. V severnoameriški hokejski ligi NHL so moštva odigrala deset tekem.
Oglej si celoten članek

Hokejisti San Jose Sharks tudi po četrti tekmi še niso okusili poraza. Morski psi so v gosteh v Kanadi s 4:1 odpravili Vancouver Canucks ter s štrimi zmagami in osmimi točkami ohranjajo vodstvo v pacifiški skupini.

Hokejisti Boston Bruins so na domačem ledu klonili proti Colorado Avalanche z 0:2, ekipa Buffalo Sabres je bila prav tako doma slabša od Columbus Blue Jackets z 1:4, moštvo Washington Capitals je na domačem ledu klonilo proti Carolina Hurricanes z 2:3, Detroit Red Wings pa so priznali premoč gostujočemu moštvu Phoenix Coyotes z 2:4, hokejisti Nashville Predators so bili doma slabši od Toronto Maple Leafs z 0:4, moštvo Edmonton Oilers pa je doma izgubili proti Montreal Canadiens z 1:4.

Ekipa Tampa Bay Lightning je na domačem ledu povsem nadigrala Florida Panthers s 7:2, junak večera je bil Steven Stamkos s tremi zadetki in podajo. Minnesota Wild je premagala Winnipeg Jets z 2:1, ekipa Anaheim Ducks pa je odpravila New York Rangers s 6:0.

Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja bodo na led znova stopili v noči na soboto, ko bodo gostili ekipo Carolina Hurricanes.

Liga NHL, rezultati:

Boston Bruins : Colorado Avalanche 0:2
Buffalo Sabres : Columbus Blue Jackets 1:4
Washington Capitals : Carolina Hurricanes 2:3
Detroit Red Wings : Phoenix Coyotes 2:4
Tampa Bay Lightning : Florida Panthers 7:2
Nashville Predators : Toronto Maple Leafs 0:4
Minnesota Wild : Winnipeg Jets 2:1
Edmonton Oilers : Montreal Canadiens 1:4
Vancouver Canucks : San Jose Sharks 1:4
Anaheim Ducks : New York Rangers 6:0

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.