Mlada telovadka po zlomu obeh nog končala kariero

Foto: Print Screen
Ameriška telovadka je pri 22 letih končala kariero, potem ko je na tekmovanju zlomila obe nogi in izpahnila obe koleni.
Oglej si celoten članek

Samantha Cerio, 22-letna ameriška telovadka, se je hudo poškodovala med rutinsko vajo na parterju na tekmovanju v Baton Rogue, glavnem mestu ameriške zvezne države Louisiana.

Študentka univerze Auburn v Alabami, ki se je prvič udeležila tekmovanja Baton Rouge Regional, je pri doskoku zlomila obe nogi in izpahnila obe koleni.

Šokirani gledalci so lahko le nemo spremljali dogajanje na parterju, medtem ko je telovadka vpila v neznosnih bolečinah. Na pomoč ji je priskočila zdravniška služba, nato so jo z nosili ob stoječih ovacijah navijačev odpeljali v zaodrje. Prekinitev je trajala več kot pol ure.

"Težko je bilo gledati. Je velika borka. Najprej mi je rekla, naj posrkbim za ostala dekleta. Ta so se zbrala okoli nje. Nastopile bodo za njo," je povedal univerzitetni trener Jeff Graba.

Pozor, nazorna vsebina!

Telovadka se je kasneje oglasila na družbenih omrežjih in oznanila svojo upokojitev. "To je bil moj zadnji telovadni nastop. Po 18 letih končujem svojo kariero. Zelo sem ponosna, da me je gimnastika izoblikovala v takšno osebo, kot sem. Med drugim me je naučila trdega dela, ponižnosti, integritete in predanosti. Morda se ni izteklo po načrtih, a tako je pač v življenju," je zapisala Ceriova.

Podrobnostih njenih poškodb niso znane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:23 8. April 2019.

    Nekaj je fino narobe s kostno maso.

  • 18:00 8. April 2019.

    le s čim v Ameriki futrajo svoje športnike , da si s takšno lahkoto zlomijo kosti ? Se imajo za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.