Milijonski dolg

Foto: Žurnal24 Si je zagrebško vodstvo načrte zastavilo preveč pogumno?
Rokometni klub Zagreb CO je v precejšnjih finančnih težavah. Te so že tako napredovale, da so v klubu o številkah začeli govoriti javno. Nekateri igralci bodo moštvo gotovo zapustili.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Ostali brez plače

Velikopotezen projekt pohoda Zagreba CO nazaj na evropski vrh je zaustavila recesija. Zadeva je bila zastavljena velikopotezno, saj so se v klub v zadnjih dveh sezonah vrnili (ali prišli prvič) Ivano Balić in Tonči Valčić ter Mirza Džomba, Igor Vori, Kiro Lazarov in Denis Špoljarić. Skratka, družba reprezentančnega kova, ki ne igra za čips. Rezultati ne dosegajo zagrebških želj, Lino Červar je že nekdanji trener kluba, za igralce pa sledijo denarne kazni in transfer lista. "Nekaterim so potekle pogodbe, drugi pa preprosto niso zadovoljili. Ti se bodo znašli na listi za odpis. Njihova mesta bodo zapolnili mladi hrvaški reprezentanti, na katere računamo dolgoročno," je dejal direktor kluba Bartol Kaleb.

Glavni menedžer kluba Zoran Gobac je izdal, da so modro-beli trenutno v precejšnjih dolgovih, ki znašajo več kot milijon evrov. "Dva velika pokrovitelja nista podaljšala pogodb, novih, na katere smo računali, ko smo podpisali z Balićem, pa nismo pridobili." Ali to pomeni, da se bo tudi nekdaj eden najboljših rokometašev na svetu znašel na transfer listi? "Balića smo pripeljali kot okrepitev in okrog njega bomo gradili ekipo. Če pa bomo dobili nemoralno ponudbo, bomo morali premisliti o njej. V to nas sili gospodarski položaj." Bogati nemški klubi so menda že na preži, zanje milijon evrov ne bi bila težava, Zagrebčane pa bi lahko rešil. Pred sobotnim dvobojem v Zlatorogu sta torej v težavah tako Celje kot Zagreb.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.