"Messija ne more zaustaviti posameznik"

Foto: Žurnal24 Park o tako imenovanem "flajštru" na Messiju ne ve nič. (Foto: Reuters)
Južnokorejski nogometaš Manchester Uniteda Ji-Sung Park ne ve nič o govoricah, da naj bi bil v sobotnem finalu Lige prvakov na Wembleyju zadolžen za posebne obrambne naloge nad Leom Messijem.
Oglej si celoten članek

"Messi je eden najboljših nogometašev na svetu in ves svet ve, da ga samo en branilec ne more zaustaviti, tako da bomo morali odigrati dobro ekipno obrambo," je za ESPN priznal južnokorejski vezist.

Ne vem, kakšno vlogo bom imel v soboto, toda od sebe bom dal sto odstotkov.
Ji-Sung Park

Čeprav nekateri njegovi kolegi menijo, da argentinskega zvezdnika v dresu Barcelone lahko zaustavijo, pa Park priznava, da se mu dejstvo, da bi posameznik zaustavil Messija, zdi nemogoče. "Nekateri nogometaši so mi dejali, da ga lahko zaustavijo – in to zveni odlično –, toda dejstvo je, da ga samo en nogometaš ne more zaustaviti."

Kakšna bo njegova sobotna vloga, Park še ne ve. "Ne vem, kakšno vlogo bom imel v soboto, toda od sebe bom dal sto odstotkov in igral bom samo za zmago svojega moštva."

Park je še dejal, da ima Manchester United odlične veziste Michaela Carricka, Ryana Giggsa in Andersona, ti pa naj bi po njegovem mnenju imeli dovolj dobre sposobnosti, da se bodo lahko kosali z nogometaši Barcelone na sredini igrišča, kjer je Barcelona s Xavijem Hernandezom in Andresom Iniesto zelo močna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.