Messi prehitel Ronalda

Foto: Žurnal24 finale_messi2_reuters
Francoska revija France Football je objavila dobitnika zlate žoge, ki jo vsako leto prejme najboljši nogometaš leta v Evropi. Prestižno priznanje je dobil Argentinec Lionel Messi.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi je leta 2009 z Barcelono osvojil naslov evropskega, španskega in pokalnega prvaka. Drugo mesto je v glasovanju zasedel lanski zmagovalec, portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo, ki se je poleti iz Manchester Uniteda preselil k madridskemu Realu, tretje pa Messijev soigralec in španski reprezentant Xavi Hernandez.

Messi je po prejemu nagrade dejal: "Pomeni mi zelo veliko. Vedel sem, da sem med favoriti, ker je za Barcelono izjemno leto. Zame je nagrada izjemna čast, poleg tega pa sem postal prvi Argentinec, ki je dobil zlato žogo. Posvečam jo družini, ki mi je vedno stala ob strani, ko sem jo potreboval, in včasih stvari doživljala še bolj čustveno, kot sem jih jaz." 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.