Mateschitz zanikal govorice

Foto: Žurnal24 Nekdanjemu prvaki Kimiju Räikkönenu se je znova zahotelo formule 1. (Foto: Reute
Lastnik Red Bulla Dietrich Mateschitz je zanikal govorice, da naj bi se finski voznik Kimi Raikkonen ekipi Red Bulla pridružil po koncu letošnje sezone.
Oglej si celoten članek

Raikkonen trenutno tekmuje v reliju, in sicer vozi za drugo ekipo Citroëna, ki jo sicer sponzorira Red Bull.

 

Nekdanji svetovni prvak v formuli 1 je priznal, da bi selitev v reli lahko bila dokončna odločitev v njegovi karieri, a da se še ni čisto odločil, kaj bo počel v letu 2011.

 

Toda Red Bullov šef je jasno poudaril, da s Fincem, ki rad pregloboko pogleda v kozarec, nima nikakršnih načrtov za prihodnje leto. ''To ni nič drugega kot čisto ugibanje,'' je dejal Mateschitz. ''Mi ne vemo, kaj Kimi namerava storiti v naslednjem letu. Res je, da imamo zelo dober odnos, ki sproža razne govorice, toda reči, da bo Kimi v letu 2011 dirkal za nas, je popolnoma neresno.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.