Massu bo nastopil v Pekingu

Foto: Žurnal24 Čilenec Nicolas Massu bo imel možnost braniti svoj olimpijski naslov.
Nekdanji olimpijski prvak iz Aten, Čilenec Nicolas Massu, bo s posebnim povabilom lahko nastopil v Pekingu, kjer sicer ne bi zaigral, saj je na svetovni teniški lestvici uvrščen prenizko.
Oglej si celoten članek

Olimpijski teniški prvak iz Aten, Čilenec Nicolas Massu, je danes dobil posebno povabilo na olimpijski turnir v Pekingu, kjer sicer ne bi mogel braniti zmage. Ker je trenutno šele 131. igralec na svetu, namreč ni imel pravice nastopa na olimpijskem turnirju. Poleg Massuja je posebna povabila dobilo še pet igralcev in šest igralk. To so Šved Jonas Björkman, Belorus Maks Mirni, Južnoafričan Kevin Anderson, Japonec Kei Nišikori in Kitajec Peng Sun ter Avstralka Alicia Molik, Ukrajinka Marija Koritceva, Tajvanka Chan Yung-jan, Japonka Ajumi Morita, Španka Nuria Llagostera- Vives in Selima Sfar iz Tunizije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.