Maribor za finale s Celjem

Foto: Žurnal24 Mariborčani (na fotografiji desno Marcos Tavares) so na domači tekmi proti Rudar
Na sedežu NZS so izžrebali polfinalna para pokala Hervis. Kroglice so odločile, da se bosta v prvem paru pomerila Nafta in Domžale, v drugem pa Maribor in CM Celje.
Oglej si celoten članek
Prvi tekmi bosta v sredo, 14. aprila, povratni pa teden dni pozneje. Finale bo 8. maja v Mariboru.
Slednja se lahko že pohvalita s pokalno lovoriko. "Od treh možnih tekmecev smo pač izvlekli enega. Če hočeš osvojiti pokal, moraš premagati vsakega nasprotnika. Žreb nam je namenil Celje in proti njemu bomo pač igrali in ga poskušali izločiti," pravi direktor Maribora Bojan Ban.


Predstavnik Celjanov Borut Arlič pa meni: "Čeprav naša ekipa po lanskih turbulentnih dogodkih v klubu v tej sezoni ni imela izrazitih tekmovalnih ciljev, bo polfinale kljub temu zagotovo zelo zanimiv. Uvrstili smo se med štiri, zdaj pa bomo dali vse od sebe, da se prebijemo v finale in poskušamo osvojiti pokalno tekmovanje." Maribor je v četrtfinalu premagal drugoligaša Triglav Gorenjsko, Celje pa Rudarja iz Velenja.

Pokal Hervis, polfinalna para:

Nafta – Domžale
Maribor – CM Celje

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.