Marakana ne bo gostila Kazahstana

Foto: Žurnal24 Igralna površina na Marakani je v slabem stanju.
Srbska nogometna zveza je zamenjala prizorišče kvalifikacijske tekme za EP 2008 proti Kazahstanu. Namesto na Marakani bodo tekmo odigrali na stadionu mestnega tekmeca Partizana.
Oglej si celoten članek

Zaradi izjemno slabega stanja zelenice na stadionu Crvene zvezde so se vodilni na zvezi odločili, da bodo srečanje s Kazahstanom prestavili na drugi beograjski stadion. "Sprejeli smo nasvet strokovnjakov, tako da bi se rad zahvalil kazahstanski nogometni zvezi in UEFA za njihovo razumevanje," je povedal generalni sekretar srbske zveze Zoran Laković. Druga kvalifikacijska tekma, ki jo bodo igrali proti Poljski, naj bi bila, kot je bilo predvideno, odigrana na Marakani. V tem času bodo namreč popravili igralno površino na stadionu Crvene zvezde.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.