Lorbek iz Barcelone v Olimpio?

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Erazem Lorbek, eden najboljših slovenskih košarkarjev in trenutno član španske Barcelone, bo po koncu sezone prost igralec. Že zdaj zanj vlada veliko zanimanje, po pisanju italijanskih medijev pa je najresneje za slovenskega krilnega centra zagrizla milanska Olimpia.
Oglej si celoten članek

Kot poroča Corriere dello Sport, si Olimpia Milano v prihodnji sezoni v svojem dresu želi slovenskega reprezentanta Erazma Lorbka, ki se mu pogodba z Regal Barcelono izteče konec sezone.

Lorbek je že večkrat izrazil željo, da še naprej ostane v katalonski prestolnici, kjer se počuti odlično, kar nakazujejo tudi njegove predstave, a bo morala Barcelona globlje seči v žep, če bo želela v svojih vrstah zadržati slovenskega reprezentanta. Ovira za Barcelono bo tudi nov sistem obdavčevanja plač igralcev, ki bo močno posegel v plače košarkarjev, še pišejo Italijani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.