Ljubljenec občinstva tik pred OP Avstralije prestrašil navijače

Foto: Epa
Foto: Epa
Norrie je tik pred OP Avstralije odpovedal nastop v Aucklandu.
Oglej si celoten članek

Britanec Cameron Norrie je tik pred začetkom prvega grand slama sezone, odprtega prvenstva Avstralije, povzročil strah med navijači, saj je zaradi poškodbe zapestja odpovedal četrtfinalni nastop v Aucklandu.

Težave z zapestjem so pogoste v tenisu, vendar so iz Norriejevega tabora pozneje sporočili, da gre zgolj za preventivno odločitev.

Britanska številka 1 Norrie bi se moral v mestu, kjer je odraščal, v četrtfinalu pomeriti s Čilencem Alejandrom Tabilom, a se je umaknil tik pred načrtovanim začetkom dvoboja.

Kot so pozneje sporočili iz njegovega tabora, gre za previdnost pred začetkom grand slama v Melbournu, kjer se bo v prvem krogu pomeril s Perujcem Juanom Pablom Varillasom.

Norrie je bil v Aucklandu pred 12 meseci finalist, tako da bo zaradi te odločitve na ponedeljkovi svetovni lestvici ATP prvič po oktobru 2021 izpadel iz najboljše dvajseterice.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.