Ljubljanski derbi Krimu

Foto: Dejan Mijović Marta Bon opozarja, da se Krim ne nahaja več v časih, ko je za finance poskrbel
Prvi ljubljanski derbi v ženski rokometni ligi med Olimpijo in Krimom so dobila dekleta z Galjevice z 29:24, čeprav so zmajčice vodile po prvem polčasu.
Oglej si celoten članek

Na prvem derbiju ženske rokometne lige med Olimpijo in Krimom Mercatorjem so slavila dekleta z Galjevice z 29:24. Zmajčice, ki imajo obilico finančnih težav in jih je veliko rokometašic že zapustilo, so sicer po prvem polčasu vodile za zadetek, v drugih tridesetih minutah pa so zmago ujele varovanke Marte Bon. Že v četrtek so srečanje drugega kola odigrale igralke Krke in Kočevja. V rokometne zgodovinske knjige bo srečanje odšlo zaradi velike neučinkovitosti Kočevk, saj so te za hrbet domače vratarke spravile le 12 žog (46:12). Po dveh kolih vodi Krka s štirimi točkami. Enak točkovni izkupiček, a slabšo gol razliko od Krke, pa imajo tudi Krim, Zagorje in Žalec.

Prva rokometna liga za ženske, 2. kolo:


Olimpija : Krim Mercator 24:29 (15:14)

Piran Vrtovi Istre : Celeia Žalec 31:32 (13:15)

Mercator Tenzor Ptuj : Zagorje GEN-I 30:40 (17:18)

Celjske mesnine : Brežice 34:25 (16:11)

Burja : Izola 26:28 (13:12)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.