Krimovke poznajo vse nasprotnice

Foto: Žurnal24 Kapetanka Ljudmila Bodnjeva je bila z Marino Vergeljuk prva, ki je pristala na n
Slovenske državne prvakinje, rokometašice Krima Mercatorja, poznajo vse nasprotnice v Ligi prvakinj, saj se je v njihovo skupino uvrstil še danski Aalborg.
Oglej si celoten članek

Po kvalifikacijskih turnirjih, ki so bili konec minulega tedna v poljskem Lublinu, slovaškem Trenčinu, ukrajinskem Užgorodu in danskem Aalborgu, so znane vse tekmice rokometašic Krima Mercatorja v Ligi prvakinj. Ljubljanska ekipa bo nastopala v skupini B, v kateri so še avstrijski Hypo, francoski Metz in danski Aalborg.

Danska zasedba si je nastop v najbolj imenitnem evropskem klubskem tekmovanju priborila na kvalifikacijskem turnirju na domačih tleh, na katerem so nastopali še španski Balonmano Parc Sagunt, grški Patras in turški Maliye Milli Piyango. V kvalifikacijah je nastopila tudi ljubljanska Olimpija, ki je v Trenčinu ugnala Bratislavo in Amsterdam, po porazu z rusko Zvezdo iz Zvenigoroda pa osvojila drugo mesto. Liga prvakinj se bo pričela 24. oktobra.

Skupine Lige prvakinj:

skupina A: Viborg, Podravka Vegeta, Leipzig in Byasen;
skupina B: Hypo Niederösterreich, Krim Mercator, Metz in Aalborg;
skupina C
: Györi ETO, Oltchim Valcea, Itxako in Zvezda Zvenigorod;
skupina D: Dinamo Volgograd, Larvik, Budučnost in FCK Handbold.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.