Krhin Interjev do 2014

Foto: AFP Krhin (levo) ni dočakal novih minut v dresu Interja. (Foto: AFP)
Slovenska reprezentanta Rene Krhin in Robert Koren sta v zadnjih dneh sprejela pomembni odločitvi: prvi je podpisal novo pogodbo z Interjem, drugi odhaja na operacijo.
Oglej si celoten članek

Mladi slovenski nogometni reprezentant Rene Krhin je v petek podaljšal pogodbo z italijanskim prvakom Interjem iz Milana do junija leta 2014. Devetnajstletni Krhin je sicer že med kvalifikacijami za svetovno prvenstvo 2010 potrdil, da bo še naprej nosil Interjev dres.

Kapetan slovenske nogometne reprezentance Robert Koren se je zaradi težav, ki mu jih povzroča kila, odločil za operacijo. Poseg bo danes vodil reprezentančni zdravnik Vasja Kruh, ki napoveduje slovenskemu reprezentantu vsaj enomesečni počitek, so zapisali na Sportalu.

Zvezni igralec West Bromwich Albiona je bil zaradi bolečin v trebušnem zidu že dlje časa v skrbeh, proti koncu kvalifikacijskega ciklusa za svetovno prvenstvo 2010, ko ga je reprezentanca potrebovala, pa je stisnil zobe.

Tako je sodeloval pri zmagi nad Rusijo in uvrstitvi na svetovno prvenstvo v Južnoafriško republiko. Prvenstva pa noče zamuditi, zato se je po številnih posvetih tako v Angliji kot Sloveniji odločil za operacijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.