Kopitarjeva gol in podaja nista pomagala

Foto: Žurnal24 Kopitar meni, da bodo morali biti s soigralci v prihodnje bolj zbrani.
Za Los Angeles Kings se sezona v ligi NHL ni začela zmagovito, saj jih je na domačem ledu porazilo moštvo Phoenix Coyotes s 6:3.
Oglej si celoten članek

In to kljub temu, da je Anže Kopitar prispeval prvi kraljevi zadetek in nato še podajo. Radim Vrbata je za Kojote zadel dvakrat, gostje pa so v 18. minuti po njegovem in zadetkih Daniela Winnika ter Mathewa Lombardija vodili že s 3:0. Hrušičan je nato izid znižal, LA je odigral izenačeno drugo tretjino, preobrata pa ni zmogel. Poročila iz Los Angelesa pravijo, da so bili Kralji sami sebi največji sovražnik, saj so njihovi tekmeci prva gola dosegli po izgubljeni ploščici. "Ploščka si nismo podajali tako, kot je treba. Ne vem, morda je šlo za pomanjkanje zbranosti. Izkoristiti moramo priložnosti, ki se nam ponujajo,“ je po srečanju dejal Kopi, poleg katerega sta za LA zadela še Aleksander Frolov in Drew Doughty, za goste pa sta bila poleg zgoraj omenjenih uspešna še Scottie Upshall in Robert Lang.

NHL, rezultati 4. 10:

Chicago : Florida 4:0
Colorado : Vancouver 3:0
Boston : Carolina 7:2
Montreal : Buffalo 2:1 *
Philadelphia : New Jersey 5:2
Pittsburgh : NY Islanders 4:3 **
NY Rangers : Ottawa 5:2
Washington : Toronto 6:4
Atlanta : Tampa Bay 6:3
Columbus : Minnesota 2:1
Nashville : Dallas 3:2 **
Calgary : Edmonton 4:3
San Jose : Anaheim 4:1
St. Louis : Detroit 5:3
Phoenix : Los Angeles 6:3

* po podaljšku
**po kazenskih strelih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.