Kidd česa takšnega od Dončića ne želi več videti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Trener Dallas Mavericks pred začetkom sezone poziva k bolj umirjeni komunikaciji s sodniki.
Oglej si celoten članek

Slovenski zvezdnik Luka Dončić si je v pretekli sezoni lige NBA pridobil neslavni sloves košarkarja, ki se neprestano pritožuje nad sodniškimi odločitvami. Mladi zvezdnik teksaške ekipe je v rednem delu zbral kar 15 tehničnih napak in je bil tako samo eno kršitev oddaljen od tekme prepovedi.

"Največja cmera!" Pojavile so se obtožbe, da Dončić škoduje svoji ekipi

Trener teličkov Jason Kidd se nadeja, da se bodo razmere v prihodnje umirile, od Dončića pa pričakuje mirnejši, predvsem pa zrelejši odziv na morebitne spodrsljaje delivcev pravice.

"Ni treba vedno kričati in vpiti," je k mirnemu reševanju konfliktov pozval nekdanji ameriški košarkar. "Lahko se tudi pozanimaš, kakšen dan imajo. Ugotovil boš, da so tudi oni samo ljudje," je izpostavil Kidd. 

Od svojih igralcev pričakuje, da se ob spornih sodniških odločitvah ne bodo ukvarjali s prejšnjo akcijo, temveč bodo pozornost raje preusmerili v naslednjo.

Serijski kršitelj Lastnik nedosegljivega rekorda z nasvetom za Dončića

Foto: Epa jason kidd

Drugi časi Trener "vzel" žogo Dončiću, Porzingis presrečen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:26 18. Oktober 2021.

    tale bo znal doncicu vzet minutazo, ko bo imel salbe dni. ob razigrani klopi, mu kidd res lahko pripelje prvi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.