Kdaj in kje boste lahko sprejeli našega šampiona? Tu so podrobnosti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V sredo sprejem za junaka Toura.
Oglej si celoten članek

Slovenski športni navdušenci bodo lahko junaka pravkar končane dirke po Franciji Tadeja Pogačarja naslednji teden pozdravili tudi doma.

Zdaj trikratnemu zmagovalcu dirke po Franciji Pogačarju bodo v sredo, 24. julija, najprej pripravili sprejem v Ljubljani, potem pa še v domači občini Komenda.

Pogačar se bo navijačem najprej predstavil v prestolnici, kot je poročala RTV Slovenija, bo sprejem na Kongresnem trgu ob 18. uri.

Foto: Občina Komenda Sprejem Tadeja Pogačarja

Pozneje pa se bo Pogačar predstavil še privržencem v domačem kraju Klanec pri Komendi oziroma v občini Komenda; sprejem pred tamkajšnjo občinsko zgradbo se bo začel ob 20. uri, so danes sporočili iz občine Komenda.

Iz občine Komenda še dodajajo, da bodo krožišču ob rožnati, s katero so ga pobarvali po dirki po Italiji, dodali rumeno barvo Tour de France, Tadej pa bo na njej pustil tudi svoj pečat - podpis.

Na sprejemu bodo prisotni Tadej Pogačar, ki bo odpeljal častni krog in med zbrane delil podpisane kartice, njegova partnerka in tudi odlična slovenska kolesarka Urška Žigart ter Andrej Hauptman, športni direktor ekipe UAE Team Emirates.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.