Katarina in Ai uspešni

Foto: Žurnal24 Katarina Srebotnik se je z Japonko mučila le v prvem nizu. (Foto: Reuters)
Katarina Srebotnik ostaja v Aziji. Iz Tokia, kjer se je prejšnji teden prebila v polfinale turnirja WTA, se je preselila v Peking. V prvem dvoboju sta z Ai Sugijama premagali domačinki s 6:3 in 6:3.
Oglej si celoten članek
 

Peking (WTA), 1. kolo, dvojice

K. Srebotnik (SLO, 1)/A. Sugijama (JAP, 1): C. Ji/S. Sun (KIT) 6:3, 6:3

Najboljša slovenska teniška igralka Katarina Srebotnik, ki je prejšnji teden odlično nastopala na turnirju WTA v Tokiu in se prebila do polfinala, te dni ne pozna oddiha. Danes je namreč že nadaljevala nastope na OP Kitajske. V Pekingu je v paru z Japonko Ai Sugijama v dveh nizih s 6:3 in 6:3 premagala domačo dvojico Chunmei Ji/Shengan Sun.

Srebotnikova in Sugijama sta na turnirju WTA v Pekingu z nagradnim skladom 600.000 dolarjev prvi nosilki tekmovanja dvojic, v naslednjem krogu pa se bosta pomerili z boljšima iz dvoboja med Kitajkama Jing Jing Lu in Shuai Zhang ter belorusko-ukrajinsko navezo Tatjana Puček–Marija Koriceva. Srebotnikovo, ki je na današnji lestvici WTA po dobrih nastopih na Japonskem napredovala na 21. mesto, pa v prvem krogu turnirja med posameznicami, kjer je prva nosilka Srbkinja Jelena Janković, čaka obračun s Tajko Tamarine Tanasugarn, 38. z lestvice WTA. Doslej se igralki med seboj še nista pomerili.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.