Katanec namesto Scolarija

Foto: Žurnal24 Srečko Katanec na tiskovni konferenci, ki mu je bila posvečena. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Srečka Katanca so vodilni možje nogometne zveze Združenih arabskih emiratov predstavili tudi uradno. Ljubljančan je nakazal visoke ambicije, podpisal pa je dveletno pogodbo.
Oglej si celoten članek
"Rezultati v zadnjem času niso bili najboljši in vsekakor se bom trudil, da jih popravimo in vrnemo nasmeh na obraze nogometnim navijačem v ZAE," je za začetek dejal Srečko Katanec, ki je podpisal dveletno pogodbo: "Zame bo selektorsko delo tu nova izkušnja, zelo opogumljajoča pa je bila podpora, ki sem jo dobil od vodilnih ljudi zveze, ki so mi izkazali veliko zaupanje, pri pogajanjih pa so bili zelo vztrajni." Katanca prva "resna" tekma čaka januarja, ko bo na sporedu kvalifikacijski dvoboj za Azijsko prvenstvo proti Maleziji. "Za to tekmo že imam načrt v glavi. Pred njo bomo igrali šest prijateljskih tekem, s pomočjo katerih bom dobil vpogled v ekipo," je dejal novi selektor ZAE.

Katancu je dobodošlico zaželel tudi predsednik zveze Mohammed Khalfan al Rumaithi. "Ko smo se pogovarjali s Srečkom, nam ni obljubil le uvrstitve na Azijsko prvenstvo, ampak tudi zmago na njem. To nam je povedalo veliko o njegovi ambicioznosti in nas prepričalo, da ne bi mogli najti boljšega človeka za selektorsko mesto. Seveda mu nismo postavili pogoja, da mora osvojiti Azijsko prvenstvo ali karkoli drugega. Želimo si le, da bi nogomet v ZAE napredoval," je dejal predsednik in dodal, da so se pogovarjali tudi z Luizom Felipejem Scolarijem, a "so bile njegove zahteve previsoke."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.