Kakšna zvestoba! Pique se žrtvoval v dobro treh moštvenih kolegov

Foto: Epa
Foto: Epa
Depay, Garcia in Manaj so vendarle registrirani za špansko ligo, potem ko je Pique pristal na znižanje plače.
Oglej si celoten članek

Nizozemski nogometni reprezentant Memphis Depay, Španec Eric Garcia in albanski reprezentant Rey Manaj so registrirani za igranje v španski nogometni ligi, je na svoji spletni strani objavila Barcelona.

Katalonski klub je dodal, da je bilo to mogoče le, ker je Gerard Pique, pomočnik kapetana, pristal "na občutno znižanje plače".

S tem so sedaj vsi člani prve ekipe Barcelone na voljo trenerju Ronaldu Koemanu za nedeljski uvodni obračun Barce v novi sezoni la ligi proti Realu Sociedadu.

Vodstvo kluba si obenem prizadeva, da bi tudi kapetan Sergio Busquets in njegov drugi pomočnik Jordi Alba sprejela znižanje plač "in se prilagodila trenutnim finančnim razmeram v klubu", je dodala v sporočilu Barcelona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.