James in Wade dosegla 83 točk

Foto: Žurnal24 LeBron James s Clevelandom drvi k rekordnemu izkupičku zmag kluba v rednem delu
Tekma večera v ligi NBA je bila odigrana v Miamiju, kjer so se Heati pomerili s Clevelandom. Slavil je slednji, gledalci pa so videli veličasten interni dvoboj LeBrona Jamesa in Dwayna Wada.
Oglej si celoten članek
 

Liga NBA

Washington : Atlanta 89:98
Philadelphia : New Orleans 91:98
Oklahoma City : Dallas 96:87
Miami : Cleveland 100:107
LA Clippers : San Antonio 78:106

LeBron James je dal 42 točk in Dwayne Wade 41 na tekmi Miamija in Clevelanda. Zmagali so Cavsi s 107:101. Omenjena igralca, sicer dobra prijatelja, pa sta bila dva izmed glavnih protagonistov tekme, s katero so Clevelandčani prišli že do razmerja 47:12! "Težko je bilo, zelo težko. Mislim, da je to ena najslajših zmag letos," je po tekmi zadovoljen razlagal James. Diametralno nasprotno razpoložen pa je bil Wade: "Velik poraz. Zelo boli." Eden ključnih razlogov za zmago oziroma poraz je bil met za tri točke. Cavsi so izza črte vrgli 17 žog, od tega jih je šlo skozi mrežico 11 (James je od sedmih zgrešil le eno), Heati pa so imeli met za tri 5:18.

 

Preberite še ...

Se Russel vrača v NBA?

Poleg izvrstnega točkovnega izkupička je imel James še osem skokov in štiri podaje, Wade pa sedem skokov, devet podaj in kar sedem ukradenih žog. Sicer pa ima rivalstvo med njima že kar dolgo brado, traja namreč že 18 tekem. Vsak jih je zmagal po devet, James je v njih dosegal povprečno po 29,4 točke, Wade pa 27,3. Kot zanimivost omenimo, da so imeli po zmagi v Atlanti v nedeljo zvečer Cavsi veliko težav z vremenom ali bolje rečeno letom, saj so morali na letališču čakati tri ure in pol, zato so v posteljo prišli šele ob sedmi uri zjutraj. Sledilo je seveda celodnevno spanje, ki je imelo očitno krepčilen učinek.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.