Iz Beograda prve novice o stanju slovenskega košarkarja

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Košarkar Olimpije Žiga Daneu je po grdem padcu na včerajšnji tekmi že zapustil bolnišnico v Beogradu.
Oglej si celoten članek

Košarkarski klub Cedevita Olimpija je pred svojih kanalo na družbenih omrežjih javnost obvestila o zdravstvenem staju Žige Daneua, ki je grdo padel z višine v poslednjih sekundah obračuna uvodnega kroga lige Aba v Beogradu, kjer so Ljubljančani z 62:75 izgubili proti FMP-ju.

Daneu je zaradi močnega udarca v glavo za nekaj trenutkov izgubil zavest, s tekme pa so ga odpeljali naravnost v bolnišnico, kjer so preiskave pokazale, da v padcu ni utrpel hujših poškodb.

Mučni prizori Gledalci od šoka obnemeli, Slovenec s parketa v bolnišnico

"Po včerajšnjem padcu na tekmi s FMP je Žiga Daneu ponoči prestal preglede, ki so pokazali, da udarec ni pustil hujših posledic, in da je njegovo zdravstveno stanje dobro. V današnjih zgodnjih jutranjih urah je bil Žiga tako že s preostalimi soigralci v hotelu. Po prihodu v Ljubljano ga bo dodatno pregledal klubski zdravnik," so na omrežju X zapisali pri Cedeviti Olimpiji.

V sredo Cedevito Olimpijo v prvem krogu evropskega pokala čaka gostovanje v Romuniji pri Cluju.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.