Iverson k Philadelphii

Foto: Žurnal24 Allen Iverson Philadelpa 76ers
Allen Iverson, eden najboljših košarkarjev zadnjih let v ameriški profesionalni košarkarski ligi (NBA), v nasprotju z napovedmi še ne odhaja v pokoj. Očitno se bo vrnil v Philadelphio.
Oglej si celoten članek

Predsednik Philadelphie Ed Stefanski je namreč objavil, da je njegov klub z Allenom Iversonom podpisal pogodbo, časovnih in finančnih podrobnosti podpisa pogodbe pa ni izdal.

"Allen je bil najboljši prosti igralec, ki smo ga po poškodbi Louja Williamsa, ki bo odsoten dva meseca, lahko dobili," je dejal Stefanski, ki je tudi potrdil, da bo 34-letni Iverson v moštvu že na ponedeljkovi tekmi proti Denverju.

Iverson, desetkratni udeleženec tekme "All Star", je prejšnji teden sporočil, da po neuspešni avanturi z Memphisom končuje kariero. A ponudba kluba, s katerim je zabeležil največje uspehe, leta 2001 je bil izbran za najboljšega igralca lige, istega leta pa je igral tudi v finalu NBA, ga je prepričala, da si premisli. Iverson je za Philadelphio igral od leta 1996 do leta 2006, potem pa se je preselil v Denver ter pozneje Detroit in Memphis.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.