Inter želi Vidića

Foto: Žurnal24 Nemanja Vidić bi utegnil zamenjati klubske barve.
Nemanja Vidić je z odličnimi predstavami v obrambi finalistov Lige prvakov iz Manchestra dvignil obrvi evropskih velikanov. Zanj se je resno ogrel milanski Inter.
Oglej si celoten članek

Modro-črno moštvo s San Sira si je po zmagi nad Sieno s 3:0 zagotovilo 17. naslov italijanskih državnih prvakov. José Mourinho in njegovi šefi pa že razmišljajo o naslednji sezoni. Njihov cilj je okrepitev obrambnega zidu, in sicer z nikomer drugim kot branilcem Manchester Uniteda Nemanjo Vidićem. Tehnični direktor Marco Branca naj bi se posla resneje lotil po finalu Lige prvakov. Klub za zdaj še ni komentiral teh namigovanj, vsakakor pa ga čaka težko delo.

Ceno je srbskemu branilcu dvignil tudi legendarni Bobby Charlton, ki je o Vidiću dejal: "Ima izjemen vpliv na našo igro, zavida nam ga vsa liga. Res je briljanten. V zraku je izvrsten, dobiva vse dvoboje z napadalci, poleg tega pa se zna tudi prikrasti v nasprotni kazenski prostor in zabiti. Nanj se lahko vedno zaneseš, vezistom pred sabo vliva zaupanje."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.