Howard skočil 17-krat

Foto: Žurnal24 Dwight Howard je Orlando popeljal do zmage nad Atlanto. (Foto: Reuters)
Sinoči so imeli vsi slovenski košarkarji onkraj Atlantika prost večer, odigrani pa sta bili dve tekmi. Bolj zadovoljna sta dvorano zapuščala Orlando in Utah.
Oglej si celoten članek

V ligi NBA sta bili sinoči odigrani dve tekmi. Orlando je s 93:76 ugnal Atlanto. To je bila četrta čarovniška zmaga in četrti zaporedni poraz Atlante. Zmagovalci so svoj nalet stopnjevali predvsem v tretji in četrti četrtini, ko so naredili delni rezultat kar 54:25. Najučinkovitejša košarkarja tekme sta bila Orlandov Dwight Howard z 22 točkami in 17 skoki ter Atlantin Joe Johnson s prav tako 22 točkami. Vince Carter je dosegel 21 točk.

Zmage se je veselilo tudi moštvo Utaha, ki je ugnalo Chicago s 105:86. V mozaik zmage je največji kamenček prispeval Carlos Boozer z doseženimi 28 točkami in osmimi skoki. Pri Bikih se je strelsko najbolj izkazal Luol Deng s 26 točkami.

Liga NBA, tekmi 26. 11.:

Atlanta Hawks : Orlando Magic 76:93
Johnson 22, Smith 13; Howard 22, 17. sk, Carter 21, 9. sk.

Utah Jazz
: Chicago Bulls 105:86
Boozer 28, Williams 21; Deng 26, 8 sk., Rose 19



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.