Hiddink blizu Turčije

Foto: Reuters Guus Hiddink se bo morebiti preselil v Turčijo. (Foto: Reuters)
Nizozemski nogometni strokovnjak Guus Hiddink bo po poročanju turških medijev novi selektor turške reprezentance.
Oglej si celoten članek

Guus Hiddink, ki bo 30. junija končal selektorski mandat v Rusiji, naj bi štiriletno pogodbo s turško nogometno zvezo podpisal v petek v Carigradu, je v današnji izdaji zapisal časnik Sabah. Izkušeni strokovnjak ima izkušnje s turškim nogometom, v sezoni 1990/91 je vodil carigrajski Fenerbahče.

Trenerska "ptica selivka" – v dolgoletni trenerski karieri je bil selektor Nizozemske, Južne Koreje, Avstralije in Rusije, na klubski sceni pa je vodil številna moštva: PSV Eindhoven, Fenerbahče, Valencio, Real Madrid, Betis in Chelsea – v lanskih dodatnih kvalifikacijskih tekmah Rusov ni popeljal na svetovno prvenstvo, ki ga bo sredi leta gostila Južnoafriška republika, načrte pa so jim prekrižali slovenski nogometaši. Turčija, morebitna nova postojanka 63-letnega Hiddinka, ravno tako ne bo nastopila na letošnjem mundialu v Afriki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.