Hamilton: Formula 1 je zapor

Foto: Žurnal24 Lewis_Hamilton_EPA - main
Lewis Hamilton ne uživa več v dirkanju. Še več, v karavani formule 1 se počuti izjemno nesvobodno in pravi, da je v njej veliko preveč "politike". "Rad bi bil voznik in ne politik," pravi.
Oglej si celoten članek
 
 

Imel sem podoben občutek kot nekdo, ki je v zaporu, a čuti, da za zapahi ne bi smel biti.

Lewis Hamilton

 
Lewis Hamilton je potrdil, da se v formuli 1 trenutno počuti kot v zaporu. Štiriindvajsetletni voznik McLaren Mercedesa je bil pred časom v šoku že zaradi poskusa prevare komisarjev Mednarodne avtomobilistične zveze (Fia), zdaj pa je imel marsikaj povedati tudi čez dirkalnik svojega moštva na VN Španije: "Bil sem na tleh. Imel sem podoben občutek kot nekdo, ki je v zaporu, a čuti, da za zapahi ne bi smel biti. Rad bi bil voznik in ne politik. Nisem pričakoval, da bo v formuli toliko politike. V tem športu sem užival, zdaj pa se je to spremenilo. V nižjih kategorijah je veliko bolj prijetno, saj se vsi ukvarjajo le z dirkanjem," je svetovni prvak dal jasen namig, da mu različni pritiski in lobiranja niso pogodu. Hamilton, ki ima precej majhne možnosti, da ubrani naslov, je dodal še: "Te stvari sicer niso vplivale na moje dirkanje. Ničemur ne bom dopustil, da vpliva nanj. Vendar pa so zadele mene kot človeka, moje življenje."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.